Γλώσσα:
PHP  
PHP  
Home arrow Τελευταία νέα arrow Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

Η φετινή εργατική Πρωτομαγιά συμπίπτει με το κλείσιμο της αξιολόγησης που από μόνο του σημαίνει την απαίτηση της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας για την όσο το δυνατό γρηγορότερη εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων, την ακόμα μεγαλύτερη επίθεσή της στα εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις, το τσάκισμα των λαϊκών εισοδημάτων, το παραπέρα γκρέμισμα της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, το άγριο χαράτσωμα των φτωχών αγροτών, τη δραστική μείωση του αριθμού των αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων, το μοίρασμα της ανεργίας σε δύο και τρεις εργαζόμενους και τους μακροχρόνια άνεργους όμηρους της ελπίδας για μια οποιαδήποτε δουλειά. Ένας κατάλογος που δεν έχει τελειωμό αν ο λαός δεν αποφασίσει να  βάλει τέλος σ’ αυτόν με τον αγώνα του. 

Βρίσκει και τη γη ολόκληρη, από την Αφρική ως τη Μέση Ανατολή και από την Ασία μέχρι την Ευρώπη σε πολεμικό αναβρασμό, με τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν ολοένα και δυνατότερα, με θύματα εκατοντάδες χιλιάδες σκοτωμένους ή τραυματισμένους και άλλους τόσους ξεριζωμένους που αναζητούν μακριά από τις εστίες τους έναν τόπο που να τους προσφέρει μια ειρηνική ζωή. Σ¨ αυτόν τον τόπο, ο αγώνας του εργαζόμενου λαού και των προσφύγων και μεταναστών είναι κοινός και η διεθνιστική αλληλεγγύη το δυνατότερο όπλο τους.

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης καλεί τα μέλη και τους φίλους της να τιμήσουν και φέτος την εργατική Πρωτομαγιά μαζί με τα ταξικά σωματεία και το μαζικό λαϊκό κίνημα του τόπου μας τη Δευτέρα,1 Μάη στις 10 το πρωί στο Σύνταγμα. Να ενώσουμε όλοι μαζί τη φωνή μας για να απαιτήσουμε την απεμπλοκή της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που η πολιτική τους σπέρνει φέρνει πόλεμο, προσφυγιά, φτώχεια, εξαθλίωση και γίνεται το άρμα για να εμφανίζονται φασιστικές ιδεολογίες.

 

Όλοι τη Δευτέρα, 1 Μάη 2017, στις 10 το πρωί στο Σύνταγμα

 

 

                                                                                           Αθήνα, 30 Απρίλη 2017