Γλώσσα:
PHP  
PHP  
Home arrow Τελευταία νέα arrow ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

 

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνουν σωματεία και φορείς της Αθήνας, στο Εφετείο της Αθήνας, την Τετάρτη 15 Ιούνη, στις 8 το πρωί, για να απαιτήσουμε την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν δικάζονται και, επομένως, δεν πρόκειται να καταδικαστούν όσοι «μεγαλόσχημοι» κρύβονται πίσω από τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί είναι οι «αόρατοι» ισχυροί, που χρησιμοποιούν τα απλά μέλη της οργάνωσης σαν τσιράκια τους, για να βάζουν σε εφαρμογή τα βρώμικα σχέδιά τους. Δικάζονται τα τσιράκια τους. Αυτοί που παριστάνουν τους νταήδες όταν είναι όλοι μαζί αλλά το βάζουν στα πόδια μπροστά στο οργανωμένο, μαζικό, λαϊκό κίνημα. Αυτοί που κλαψουρίζουν μόλις συλληφθούν, δηλώνοντας «οικογενειάρχες» και καρφώνουν ο ένας τον άλλο, για να «πέσουν στα μαλακά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν τους φοβόμαστε! Θα είμαστε εκεί, μπροστά τους και θα τους αντιμετωπίσουμε όπως ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τον ταξικό εχθρός μας. Χωρίς μάσκες και κουκούλες, χωρίς φαλτσέτες και καδρόνια. Θα είμαστε εκεί για να απαιτήσουμε την καταδίκη τους.

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με την καταδίκη τους απλά θα μπουν στη φυλακή, από όπου κάποιοι θα μπορούν να κάνουν ακόμα και τον προεκλογικό τους αγώνα απρόσκοπτα και ότι, μετά την αποφυλάκισή τους, θα ξαναρχίσουν όλοι μαζί το «έργο» τους κάτω από τις εντολές των ίδιων μεγαλοσχημόνων.  Όμως, το μαζικό, λαϊκό κίνημα μπορεί και πρέπει να τους καταδικάσει στη συνείδηση του λαού μας, του μόνου που μπορεί να τους βάλει, μια για πάντα, στο περιθώριο της κοινωνίας, από όπου δεν θα μπορέσουν να ξανασηκώσουν κεφάλι. 

 

Γιατί ο φασισμός πρέπει να πεθάνει μια για πάντα! Για να μην ξαναζήσουμε άλλες εξορίες και βασανιστήρια, να μην υπάρξουν άλλοι νεκροί μετανάστες, να μην κλάψουμε ποτέ ξανά κανένα Γρηγορόπουλο, Φύσσα ή Άλκη, να μην χρειαστεί να ξαναφωνάξουμε «ποτέ πια φασισμός»!

 

Όλοι την Τετάρτη, 15 Ιούνη 8 το πρωί στο Εφετείο της Αθήνας

να φωνάξουμε «ποτέ πια φασισμός!»