Γλώσσα:
Home

Ανακοίνωση – Κάλεσμα

 "Ησυχία κάνουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται, όταν καθημερινά σκοτώνονται ξεσηκωνόμαστε και με κάθε τρόπο εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας όπως όλοι οι λαοί του κόσμου”

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Αθλητικού Συλλόγου Νίκη-Σχολή του Ολυμπιακού στο Γαλάτσι,του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας-Γαλατσίου και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) προσκαλούν στην Τελετή Λήξης του Τουρνουά ποδοσφαίρου παιδιών κ9 και κ7 με θέμα ''Αθλητισμός,Ειρήνη,Πολιτισμός'' που θα πραγματοποιηθεί από τις 14/06/24 ως 23/06/24 και είναι αφιερωμένο στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για μια πατρίδα ελεύθερη με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και απαίτηση να σταματήσει ο πόλεμος και η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Η Τελετή Λήξης θα γίνει την Κυριακή 23/06/2024 στο ανοικτό θέατρο στο Άλσος Βεΐκου και ώρα 8:00μ.μ. με απονομές κυπέλλων, μεταλλίων, επάθλων σε ομάδες, παιδιά κλπ. και χαιρετισμούς από φορείς και επισήμους μεταξύ των οποίων ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα και ο εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα.

Θα προηγηθούν αγώνες μικτών ομάδων από τις 6μ.μ. έως 8μ.μ. και θα ακολουθήσει η Τελετή Λήξης του Τουρνουά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης από το Ισραήλ.

Να εφαρμοστεί η ομόφωνη απόφαση της ελληνικής βουλής για αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης

Τα παιδιά όλου του κόσμου θέλουν ειρήνη, παιχνίδι, χαρά. Αν το παιδί γλιτώσει, υπάρχει ελπίδα.

 

Αθήνα 20 Ιουνίου 2024

 

Αθλητικός Σύλλογος “Νίκη Γαλατσίου”

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας-Γαλατσίου

Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ)