Γλώσσα:
Home

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ, 18.6.2018, ώρα 6.30 μ.μ.

 

Στα γραφεία της Επιτροπής, Ηπείρου 5, 5ος όροφος

 

 

Με απόφαση του Προεδρείου και σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του καταστατικού, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) θα πραγματοποιήσει την απολογιστική συνέλευσή της τη Δευτέρα, 18.6.2018, ώρα 6.30 μ.μ., στα γραφεία της.

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης σας προσκαλεί σε συνεστίαση με φαγητό και ποτό που θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 στις 20:00μμ στα γραφεία της επιτροπής, Ηπείρου 5 (απέναντι από το Αρχαιολογικό μουσείο), στον 5ο όροφο.


 

Όλοι τη Δευτέρα, 14 Μάη στις 7 μ.μ.

στην Ισραηλινή Πρεσβεία

 

Χαιρετίζουμε την απόφαση της ΕΕΔΥΕ για τη διοργάνωση παράστασης διαμαρτυρίας έξω από την ισραηλινή πρεσβεία και καλούμε τα μέλη και τους φίλους της ΕΕΔΔΑ να συμμετάσχουν μαζικά και μαχητικά σ’ αυτή.

 

Καταγγέλλουμε την απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να μεταφέρει την πρεσβεία τους από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, απόφαση που σημαίνει την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

 

Καταγγέλλουμε τη Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ στη Λευκωσία όπου, κάτω από βαρύγδουπα λόγια για «στρατηγική συνεργασία», «ειρήνη» κλπ. κρύβονται επικίνδυνοι πολεμικοί σχεδιασμοί για τη Μέση Ανατολή, αιματοβαμμένοι ανταγωνισμοί ανάμεσα σε ιμπεριαλιστικά κέντρα, αμύθητα κέρδη για τους επιχειρηματικούς τους ομίλους, με θύματα τους λαούς της περιοχής.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Η αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη, που όλο το προηγούμενο διάστημα έδειξαν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης προς τους πρόσφυγες και μετανάστες που βρήκαν καταφύγιο στο νησί τους, αμαυρώθηκε μέσα σε μια νύχτα.

 

Ομάδες γνωστών μελών της Χρυσής Αυγής, παρέα με άλλους ακροδεξιούς, κύρια νεαρούς, επιτέθηκαν άγρια πετώντας φωτοβολίδες, κροτίδες, πέτρες, σιδερικά φωνάζοντας «κάψτε τους» εναντίον εκατοντάδων προσφύγων και μεταναστών που από την περασμένη Τρίτη είχαν στρατοπεδεύσει στην πλατεία της πόλης διαμαρτυρόμενοι για την αργοπορία στις διαδικασίες έγκρισης ασύλου τους έτσι ώστε να μπορέσουν να φύγουν από το νησί και να αναζητήσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης σε άλλη περιοχή της χώρας μας.

Η φετινή επέτειος της Ημέρας των Παλαιστινίων Πολιτικών Κρατουμένων στις ισραηλινές φυλακές έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και συμπίπτει με την παραπέρα όξυνση της ισραηλινής επιθετικότητας και αυταρχικότητας απέναντι στον  παλαιστινιακό λαό. Πολιτική που έχει άμεση σχέση με τη γενικότερη έκρυθμη κατάσταση που οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, με τις ευλογίες του ΟΗΕ, έχουν δημιουργήσει στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, για το ξαναμοίρασμα αγορών και δρόμων μεταφοράς του πλούτου της περιοχής, κύρια της ενέργειας.

 

<< Αρχική < Προηγούμενα 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 181 - 189 από 447