Γλώσσα:
Home
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:Σάββατο 20 Οκτώβρη 2012, 6 μμ, Δήμος Πετρούπολης: Αλληλεγγύη και δικαιώματα των παιδιών
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Επίθεση φασιστοειδών στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τανζανών


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τανζανών καθώς και σε τανζανούς μετανάστες από φασιστοειδή της περιοχής της Πλατείας Αμερικής. 

Τα φασιστοειδή αυτά, αφού πρώτα ισοπέδωσαν, στην  κυριολεξία, το κτίριο του συλλόγου, την επόμενη μέρα  επιτέθηκαν και σε μέλη του συλλόγου, καθώς και κατά της δικηγόρου τους.  Κατά την προσαγωγή των φασιστών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής,  έσπευσαν προς συμπαράστασή τους βουλευτής και οπαδοί της Χρυσής Αυγής.
 
DENONCIATION: Le Comité grec pour la solidarité démocratique internationale (EEDDA) condamne l'attaque sans raison contre les bureaux de l'Association culturelle des Tanzaniens ainsi que contre des immigrés Tanzaniens de la part des éléments fascistes dans le quartier prés de la place Ameriki à Athénes.

Le groupe de fascistes, après avoir saccagé l’ensemble du bâtiment de l’association  le lendemain se sont attaqué aux membres de l’association, ainsi qu’à leur avocat.

Lors du transfert des fascistes au poste de police se sont précipités à leur secours des députés et des membres de l’Aube Dorée. 

Διαβάστε περισσότερα...
Η ΕΕΔΔΑ στηρίζει το 25ο Διαμεσογειακό Φεστιβάλ στη Γαλλία. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΕΕΔΔΑ μετέχει στο 25ο Διαμεσογειακό Φεστιβάλ στη Γαλλία με ομιλία στο συνέδριο για την Ελλάδα, με έμφαση στο θέμα της μετανάστευσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΩΜΕΝΩΝΔιαβάστε περισσότερα...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 6μελής αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής στη Βενεζουέλα
 
Φωτό: Στο Λατινοαμερικάνικο Κοινοβούλιο κατά τη συνάντηση με το Πολιτικό - Στρατιωτικό Μέτωπο. 

Επέστρεψε από τη Βενεζουέλα η 6μελής αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, που επισκέφτηκε τη χώρα καλεσμένη από την εκεί Επιτροπή Διεθνούς Αλληλεγγύης (COSI).

Επρόκειτο για μια ιδιαίτερα πλούσια σε επαφές και συναντήσεις επίσκεψη, που βοήθησε να δεθούν παραπέρα οι δεσμοί φιλίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στις δύο οργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
15 Μάη Νάκμπα: Ημέρα Ολοκληρωτικής Καταστροφής της Παλαιστίνης

Στις 15 Μάη ο παλαιστινιακός λαός θα τιμήσει και πάλι την Ημέρα της Νάκμπα, της ολοκληρωτικής καταστροφής της χώρας του από το κράτος του Ισραήλ που, παρά την κατακραυγή των λαών και καταπατώντας όλες τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ, συνεχίζει την επιθετική του πολιτική, την επέκταση των εποικισμών με αρπαγή παλαιστινιακών εδαφών, το χτίσιμο του Τείχους της Ντροπής, την καθημερινή αφαίρεση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος από τους Παλαιστίνιους που για εξήντα τέσσερα χρόνια ζουν υπό κατοχή στην ίδια τους τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 262 - 270 από 334