Γλώσσα:
Home
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΕΕΔΔΑ. Εγκαίνια 19 ΑΠΡΙΛΗ, 6.30 μ.μ.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΕΕΔΔΑ

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΑΠΡΙΛΗ, 6.30 μ.μ.

στα γραφεία μας, Μενάνδρου 54, 7ος όροφος

 

Με χειροποίητα είδη για τις γιορτές του Πάσχα (λαμπάδες, στεφάνια, κόκκινα αβγά, κουλουράκια, μαρμελάδες, κοσμήματα, κ.ά.)

 

Το παζάρι θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Απρίλη.

Ώρες λειτουργίας:

Σάββατο-Κυριακή, 11.00 π.μ.-14 μ.μ.,

Δευτέρα–Πέμπτη 11.00-13.30 μ.μ.,

Τετάρτη 11.00 π.μ.-14.00 και 17.30-20.00 μ.μ.

 Με την ευκαιρία των εγκαινίων θα γίνει σύντομη ενημέρωση-συζήτηση για την κατάσταση στη Βενεζουέλα.

 

Η εκδήλωση θα τελειώσει με σπιτικούς μεζέδες και κρασί.

 

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΕΕΔΔΑ)

Μενάνδρου 54, 7ος όροφος,τηλ. 2103813052,

e-mail eedda@otenet.gr, site www.eedda.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Χαιρετισμός στην 39η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, στάση στο Πικέρμι

 Αγαπητοί συνοδοιπόροι της Ειρήνης,

 

Ο φετινός γιορτασμός της Μαραθώνιας Πορείας βρίσκει τους λαούς της περιοχής σε ακόμα δυσμενέστερη θέση και την ειρήνη ακόμα πιο κοντά στην κατάλυσή της, με το ΝΑΤΟ να κάνει ολοένα εντονότερη την επικίνδυνη παρουσία του στη γειτονιά μας με την έγκριση και αναντίρρητη αποδοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι η ίδια κυβέρνηση που, συνεχίζοντας αυτούσια την πολιτική όλων των προκατόχων της, είχε καλέσει το ΝΑΤΟ να περιπολεί στη Μεσόγειο με πρόσχημα τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών. Φέτος, με τη Συμφωνία των Πρεσπών, το έφερε στα Βαλκάνια να παριστάνει το θεματοφύλακα των συμφερόντων του γειτονικού λαού ενάντια στις επεκτατικές βλέψεις της Ρωσίας. Οι ΝΑΤΟικές βάσεις, που έφευγαν από την εποχή του ΠΑΣΟΚ αλλά παραμένουν μέχρι τις μέρες μας, όχι μόνο αναβαθμίζονται αλλά και επεκτείνονται με τη δικαιολογία της κοινής ασφάλειας και άμυνας, του δόγματος δηλαδή της φετινής Συνόδου Κορυφής. Παρά την οικονομική δυσπραγία που μαστίζει για πάνω από 10 χρόνια το λαό μας, αποδέχεται την αύξηση των ΝΑΤΟικών δαπανών επιβαρύνοντας παραπέρα τα λαϊκά νοικοκυριά και, τέλος, αναγορεύει το ΝΑΤΟ σε επιδιαιτητή των διαφορών Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο.

Διαβάστε περισσότερα...
ΖΗΤΩ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΓΗΣ!

ΖΗΤΩ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΓΗΣ!

 

Για άλλη μια χρονιά τιμάται η επέτειος της Ημέρας της Παλαιστινιακής Γης, και ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί με αγανάκτηση τις αιματηρές επιθέσεις των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής ενάντια στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους της Λωρίδας της Γάζας που, εδώ και ένα χρόνο, συνεχίζουν με αμείωτη αποφασιστικότητα να διεκδικούν μια πατρίδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, κυρίαρχη, στα σύνορα του 67 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

 

Με αγανάκτηση παρακολουθούν οι λαοί και την υποκριτική στάση των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του ΟΗΕ που κάθε χρόνο εκδίδουν νέες καταδικαστικές αποφάσεις για τα εγκλήματα των Ισραηλινών απέναντι στον παλαιστινιακό λαό αλλά, την ίδια στιγμή, «κλείνουν το μάτι» στο Ισραήλ, στο διαχρονικά εκλεκτό και αγαπημένο τους σύμμαχο, με συμφωνίες κάθε είδους, με κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, με μοιρασιά του τεράστιου πλούτου της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου.

Διαβάστε περισσότερα...
ΖΗΤΩ Η 8 ΜΑΡΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

ΖΗΤΩ Η 8 ΜΑΡΤΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ! 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να παραβρεθούν στη συγκέντρωση που διοργανώνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

 Αυτή τη μέρα τιμάμε όσες γυναίκες, όπου γης, σηκώνουν το ανάστημά τους ενάντια στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού, αλλά και εκείνες που συνεχίζουν να δέχονται μοιρολατρικά την καταπίεσή του χωρίς να αντιδρούν και τις καλούμε να ενωθούν με το εργατικό λαϊκό κίνημα και να μετατρέψουν αυτή την επέτειο σε απαρχή νέων αγώνων για τα αναφαίρετα δικαιώματά μας, για τη ζωή μας, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. 

 

 

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΗΠΑ – ΕΕ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΗΠΑ – ΕΕ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΙΚΟ ΛΑΟ

 

Κυριακή 10 Φλεβάρη, στις 6.30 μμ στην Αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων

(Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος)

 

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καταδικάζουν και καταγγέλλουν τη νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμαχικών τους κυβερνήσεων της Λατινικής Αμερικής και του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ) στις εσωτερικές εξελίξεις της Βενεζουέλας, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στο βενεζουελάνικο λαό.

 

Καλούμε τους εργαζόμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία, στην εκδήλωση αλληλεγγύης στο βενεζουελάνικο λαό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φλεβάρη, στις 6.30 μμ στην Αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων. Θα μιλήσει ο επιτετραμμένος της Βενεζουέλας Φρέντι Χεσούς Φερνάντες Τόρες.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 73 - 81 από 359