Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Λατινική Αμερική και Καραϊβική arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Άλλες χώρες arrow Η ΕΕΔΔΑ κοντά στο λαό της Αϊτής: "Κάθε ευρώ μία ανάσα"
Η ΕΕΔΔΑ κοντά στο λαό της Αϊτής: "Κάθε ευρώ μία ανάσα"

Αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο καταστροφικός σεισμός που χτύπησε την Αϊτή στις αρχές Γενάρη 2010, η ΕΕΔΔΑ προσπάθησε να έρθει σε επαφή, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, με την οργάνωση Αϊτινών γυναικών με την οποία συνεργάζεται εδώ και καιρό.

Έτσι, σε συντονισμό με το Περιφερειακό Γραφείο της Παγκόσμιας Δημοκρατικής Ομοσπονδίας Γυναικών (ΠΔΟΓ) στην Κούβα και την Ομοσπονδία Γυναικών Κούβας (FMC), βρισκόμαστε σε επαφή με τις γυναίκες της Αϊτής μέσω του παραρτήματός τους στη Δομινικανή Δημοκρατία και συγκεντρώνουμε χρήματα σε μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης.

Το πρόβλημα της Αϊτής δεν είναι μόνο πρόβλημα φυσικής καταστροφής. Πρώτα και κύρια είναι πρόβλημα υπανάπτυξης, αποτέλεσμα αιώνων ιμπεριαλιστικής κατοχής και εκμετάλλευσης.

«Κάθε ευρώ μια ανάσα». Μπορείτε να στείλετε τη βοήθειά σας στο λογαριασμό 116/296074-55 στην Εθνική Τράπεζα, ή στα γραφεία της ΕΕΔΔΑ, Θεμιστοκλέους 27.  

Αθήνα, Φλεβάρης 2010
< Προηγούμενα   Επόμενα >