Γλώσσα:
PHP  
PHP  
PHP  
PHP  
PHP  
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΕΔΔΑ για την Τρίτη, 15 Νοέμβρη 2016 - Επίσκεψη Ομπάμα


ΚΑΛΕΣΜΑ 

Οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για την άφιξη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα βρίσκουν τα μέλη και τους φίλους της ΕΕΔΔΑ κάθετα αντίθετους, πολύ περισσότερο που η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται παραμονές του εορτασμού της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κορυφαίας στιγμής της αντίθεσης του λαού μας ενάντια στην αμερικάνικη ιμπεριαλιστική πολιτική.

 

Τα σχέδια των ιμπεριαλιστών, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, για τη Νέα Μέση Ανατολή, το νέο σχέδιο για δήθεν επίλυση του Κυπριακού, η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με πρόσχημα το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ο πόλεμος που μαίνεται σε Συρία και Ιράκ, η σχεδιαζόμενη επίθεση στη Λιβύη, οι δηλώσεις της τουρκικής κυβέρνησης που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και γίνονται με τη στήριξη και κάλυψη των ιμπεριαλιστών, αποτελούν σημάδια ότι οι εξελίξεις θα είναι εξαιρετικά αρνητικές τόσο για το λαό μας όσο και για τους λαούς της ευρύτερης περιοχής. Η χώρα μας, με πλήρη ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης, σπρώχνεται όλο και πιο βαθιά στη δίνη των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων, ανταγωνισμών και αντιθέσεων με συνέπειες που κανείς δεν  μπορεί πια να ονομάσει απρόβλεπτες. 

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), μπροστά σ’ αυτή την ανεπιθύμητη για τον ελληνικό λαό επίσκεψη, καλεί τα μέλη και τους φίλους της στη συγκέντρωση που πραγματοποιεί το μαζικό λαϊκό κίνημα την Τρίτη, 15 Νοέμβρη 2016, στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτούς. Το σημείο που θα συναντηθούμε είναι το κατάστημα ΧΟΝΤΟΣ της Ομόνοιας, στις 6.00 μ.μ.

 

΄Εξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ

 

Όχι στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς

 

Ναι στη διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών

 

 

Αθήνα, 10 Νοέμβρη 2016