Γλώσσα:
PHP  
PHP  
Home arrow Τελευταία νέα arrow Για την επέτειο της δικτατορίας της 21ης Απρίλη 1967

Τα 50 χρόνια που πέρασαν από την επέτειο της δικτατορίας των συνταγματαρχών στη χώρα μας, καθώς και οι πολιτικές εξελίξεις που ακολούθησαν, έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στη συλλογική μας μνήμη. Ο ελληνικός λαός έχει κατανοήσει απόλυτα τις τεράστιες ευθύνες των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, που δεν διστάζουν να ανατρέψουν ακόμα και φιλικές προς αυτούς κυβερνήσεις όταν δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους. Έχει, επίσης, κατανοήσει τις ευθύνες όλων των μέχρι σήμερα ελληνικών κυβερνήσεων που επιλέγουν πάντα να βάζουν τα συμφέροντα της αστικής τάξης της χώρας πάνω από τα δικά του. Και έχει συνειδητοποιήσει ότι οφείλει να επαγρυπνεί για να μην ζήσει ποτέ ξανά φασισμό.     

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει τους αγώνες του λαού μας για την ανατροπή της επτάχρονης δικτατορίας και τιμά τα θύματα αυτής της περιόδου.

Καλεί τον ελληνικό λαό να παλέψει και σήμερα με αποφασιστικότητα και συνέπεια για να αποδεσμευτεί η χώρα μας από ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, να διώξει όλες τις ξένες βάσεις και το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Να ανατρέψει τις αντιλαϊκές πολιτικές που κάνουν τη ζωή του αφόρητη. Να απομονώσει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής που ξεδιάντροπα δηλώνουν οπαδοί του ναζισμού και νοσταλγοί της χούντας.Καμιά δύναμη δεν είναι ικανή να σταθεί εμπόδιο μπροστά στις λαϊκές μάζες όταν αποφασίζουν να αγωνιστούν για τη ζωή και το μέλλον που θέλουν και δικαιούνται.

Ποτέ πια φασισμός!

Ζήτω οι αγώνες των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό

                                                               Αθήνα, 20 Απρίλη 2017