Γλώσσα:
PHP  
PHP  
PHP  
PHP  
PHP  
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow Κυριακή 14 Μάη 2017: 37η Μαραθώνια πορεία ειρήνης

Το πρόγραμμα της Πορείας συνοπτικά έχει ως εξής:

14 ΜΑΪΟΥ  2017

8:00 ΤΥΜΒΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

8:30 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

9:30 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ-Στάση

12:00 ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ- Στάση

13:30 ΠΙΚΕΡΜΙ-Στάση

14:30 ΠΑΛΛΗΝΗ-Στάση

15:30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΛΗΝΗ

17:30 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Στάση

18:30 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-Τερματισμός πορείας. Εκδήλωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων. Ομιλία, χαιρετισμοί, συναυλία.

 

* Για όσους δεν μπορούν να περπατήσουν όλη τη διαδρομή, την Πορεία θα ακολουθεί πούλμαν από τον Τύμβο Μαραθώνα ως τον τερματισμό στο Υπ. Εθνικής Αμυνας.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης πληροφορεί τους ειρηνοδρόμους που θα πορευτούν την Κυριακή 14 Μάη 2017 για να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τα εξής:

·                     Θα πρέπει να είναι ντυμένοι με ελαφρά ρούχα και κατά προτίμηση με αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Να προτιμήσουν βαμβακερές κάλτσες και όχι νάιλον.

·                     Να φορούν καπέλο για προστασία από τον ήλιο και να αποφεύγουν να εκθέτουν στον ήλιο προς αποφυγή εγκαυμάτων γυμνά χέρια και πόδια.

·                     Να πίνουν συχνά άφθονο νερό για την αποφυγή αφυδάτωσης και να μην καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

·                     Όσοι έχουν προβλήματα υγείας μπορούν να περπατήσουν όσο αντέχουν και σε περίπτωση κόπωσης να ακολουθήσουν με το πούλμαν που θα ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Μπορούν επίσης να περπατήσουν μια μικρή απόσταση προς το τέλος της πορείας ή να υποδεχθούν τους ειρηνοδρόμους στον τερματισμό έξω από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας στις 18:30

·                     Θα υπάρχει κινητή καντίνα από την οποία οι ειρηνοδρόμοι θα μπορούν να προμηθεύονται νερά, αναψυκτικά και σάντουιτς.

 ..........................................................................................................

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ 14 ΜΑΪΟΥ 2017

Για τη μετάβαση των ειρηνοδρόμων στον Τύμβο του Μαραθώνα θα αναχωρήσουν πούλμαν της ΕΕΔΥΕ από την Πλατεία Κάνιγγος στις 6:45 το πρωί , με ώρα προσέλευσης το αργότερο μέχρι 6:30π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε μστα τηλέφωνα της ΕΕΔΥΕ: 210 3844853, 210 3844854.