Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Μέση Ανατολή, Αραβικός Κόσμος arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Άλλες χώρες arrow Όλοι την Πέμπτη, 17 Οκτώβρη στις 10.30 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Τουρκίας
Όλοι την Πέμπτη, 17 Οκτώβρη στις 10.30 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Τουρκίας

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

 

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Συνεργασίας (ΕΕΔΔΑ) καλεί τα μέλη και τους φίλους της στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις την Πέμπτη, 17 Οκτώβρη, στις 10.30 π.μ. στην Πρεσβεία της Τουρκίας (Βασ. Γεωργίου Β’), ενάντια στην εισβολή της Τουρκίας στη Συρία.

 

Η ΕΕΔΔΑ καταδικάζει την απαράδεκτη εισβολή του τούρκικου στρατού στη Συρία, ύστερα από το «πράσινο φως» που έδωσαν οι ΗΠΑ στην τουρκική κυβέρνηση, που έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες και σε μεγάλο αριθμό ξεριζωμένων. Η εισβολή αυτή, η τρίτη κατά σειρά, δημιουργεί μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση για όλους τους λαούς της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και του ελληνικού. Για μια ακόμα φορά, η Μέση Ανατολή φλέγεται. 

Η συμμετοχή όλων μας στις εκδηλώσεις καταδίκης και αλληλεγγύης στο λαό της Συρίας και στους Κούρδους της περιοχής είναι απαραίτητη και ουσιαστική. Οι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ, δημιουργούν μια εκρηκτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο.

 

 

Όλοι την Πέμπτη, 17 Οκτώβρη στις 10.30 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας  στην Πρεσβεία της Τουρκίας, Βας. Γεωργίου Β, στον αριθμό 11

Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς

Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ

 

                                                                      Αθήνα, 16 Οκτώβρη 2019 

< Προηγούμενα   Επόμενα >