Γλώσσα:
PHP  
PHP  
PHP  
PHP  
PHP  
Home arrow Τομείς δράσης arrow Μετανάστες - Πρόσφυγες arrow - Αναζητήση άρθρου arrow Μετανάστες - Πρόσφυγες arrow ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε εκδήλωση με θέμα: «Πόλεμος και Προσφυγιά» την Δευτέρα 24/2/2020

Ο Σύλλογος Γυναικών Γαλατσίου, μέλος της ΟΓΕ (Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας) διοργανώνει εκδήλωση με το θέμα: «Πόλεμος και Προσφυγιά» την Δευτέρα 24/2/2020 στις 18:00 το απόγευμα σε αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» στο Δήμο Γαλατσίου(Ρεθύμνης και Χρήστος Καψάλη 36) .

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και οι φορείς: Ένωση Γονέων Γαλατσίου, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άνω Γαλατσίου, Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Γαλατσίου «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ», Επιτροπή Συνταξιούχων Γαλατσίου, ΕΕΔΔΑ (Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης), ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Γαλατσίου

Η κεντρική ομιλία θα γίνει από την πρόεδρο της ΟΓΕ, η Χριστίνα Σκαλούμπακα με αναφορά στις ανησυχητικές εξελίξεις που σηματοδοτούν σοβαρό κίνδυνο πολέμου και στην περιοχή μας.

Γιατί θεωρούμε ότι είναι η ώρα να δηλώσουμε την αταλάντευτη θέση μας ενάντια στου πολέμου που φέρνει φτώχεια, δυστυχία, προσφυγιά στους λαούς. Επίσης να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στου λαούς που δοκιμάζονται όπως και στου πρόσφυγες που εγκλωβίζονται στη χώρα μας.

Καλούμε όλους όσους προβληματίζονται και ανησυχούν με την κατάσταση αλλά και αισθάνονται την ανάγκη να αντισταθούν στα σχέδια που άλλοι κάνουν για μας να βρεθούν στην εκδήλωσή μας.

Σύλλογος Γυναικών Γαλατσίου