Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

Ένα πολύ αγαπητό μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) και αγαπημένος φίλος για τους περισσότερους από μας έφυγε την Τρίτη από κοντά μας, ο Διονύσης Γεωργόπουλος.

 

Από το 1990 δραστήριο μέλος της ΕΕΔΔΑ, σαν απλό μέλος ή μέσα από το Προεδρείο και τη Γραμματεία, συμμετείχε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις, χωρίς να λείψει από καμιά δουλειά τα δύσκολα για το κίνημα χρόνια της δεκαετίας του ’90. Ξεκάθαρος και πάντα σωστά προσανατολισμένος στα ζητήματα διεθνιστικής αλληλεγγύης, στάθηκε αταλάντευτα στο πλευρό μας όσο ζούσε στην Αθήνα, αλλά και μετά από την Κεφαλονιά, όπου με κάθε ευκαιρία διοργάνωνε εκδηλώσεις αλληλεγγύης, κυρίως για τους λαούς της Λατινικής Αμερικής. Συνόδεψε πολλές ομάδες εθελοντικής δουλειάς σε διάφορες χώρες της Λατινικής Αμερικής, στην Κούβα, τη Βενεζουέλα και αλλού.

Ο Διονύσης ήταν άνθρωπος απλός, ανιδιοτελής, αγαπητός σε όλους και πάντα μπροστάρης σε όλες τις δουλειές. Θα τον θυμόμαστε πάντα και θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του.  

 

Στη γυναίκα του Νικολέτα και στο γιο του Στάθη στέλνουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

 

 

Αθήνα, 21 Οκτώβρη 2020

< Προηγούμενα   Επόμενα >