Γλώσσα:
PHP  
PHP  
PHP  
PHP  
PHP  
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow Αποχαιρετισμός στον Κώστα Πατέρα

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) αποχαιρετά σήμερα με απέραντη θλίψη το συναγωνιστή Κώστα Πατέρα, που έφυγε τόσο πρόωρα για το τελευταίο και χωρίς γυρισμό ταξίδι του.

 

Ο Κώστας ήταν από το 2005 μέλος του Προεδρείου και του Αντιρατσιστικού Τμήματος της οργάνωσής μας. Η συμβολή του εκεί υπήρξε καθοριστική με δράση και προτάσεις, στην εφαρμογή των οποίων πρωτοστατούσε. Μας βοηθούσε στις μεταφράσεις στα αγγλικά για κάθε είδους ανακοινώσεις, για οποιοδήποτε Τμήμα της οργάνωσής μας κι αν επρόκειτο, ακούραστα, αγόγγυστα, όσο απασχολημένος κι αν ήταν στον επαγγελματικό του τομέα.

 

Η ένταξη και δράση του Κώστα Πατέρα στην ΕΕΔΔΑ ήταν για μας μια ευτυχής συγκυρία. Δραστήριος, συνεπής, ευγενής, ήρεμος και πάντα χαμογελαστός, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του, άφησε ένα υπέροχο αποτύπωμα στη μνήμη όλων μας όσοι τον γνωρίσαμε και τον ζήσαμε από κοντά.  

Οι αποχαιρετισμοί είναι πάντα δύσκολοι για όλους αλλά όταν πρόκειται για νέους, στην ηλικία του Κώστα, γίνονται ακόμη δυσκολότεροι να τους αποδεχθούμε. Η ανάμνηση του Κώστα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας, θα τον θυμόμαστε. Θα μείνει κοντά μας, έτσι όπως τον γνωρίσαμε, χαμογελαστός, πρόθυμος και πάντα ζωντανός.

 

Στη γυναίκα του Ειρήνη τα θερμά μας συλλυπητήρια.

 

Αθήνα, 30 Δεκέμβρη 2020